2023-03-21 1657 瀏覽
難得疫情過𢓭,現在復常,Hello Hong Kong,終於可以約埋班舊同事出嚟歡聚狂食啦 👍🏻因為之前有試過家數一家大小金馬倫道舊分店,十分之欣賞,所以再試一試尖沙咀新分店,因為最出色嘅係一嚟到可以有不同的小吃選擇,然後就有一盤長長的刺身船,然後再食雞煲,最後就當然係打邊爐啦。今次我哋有六個人,所以有一盆長長的刺身船,有七種不同的刺身和一板海膽,刺身算是新鮮的,海膽算甜,我們都很滿意的。飲品種類都算多嘅,但係我比較喜歡佢嘅特飲——蜜桃梳打。之後就係叫咗BB 辣嘅雞煲,因為我哋唔食得太辣,估唔到豬皮夠味,雞好滑,仲要可以不停加雞。我哋已經食到半飽,豬牛嘅種類一定冇出面嘅火鍋店咁多嘅,肉嘅選擇就普普通通啦,但係佢有一款三色手打丸,蝦和鮑魚都好新鮮,大硯都好好食🤤 記得原來要佢招牌湯底原來要預訂….總括而言,係值得去嘅,佢性價比係高嘅,我會再幫襯的。

好味嘅,特飲

刺身船

記得原來要佢招牌湯底原來要預訂….

火鍋配料

總括而言,係值得去嘅,佢性價比係高嘅,我會再幫襯的。
2023-03-20
好味嘅,特飲