2024-03-18
喺開業初期其實幫襯過一次,嗰時買完先知係椰水(本身suppose 椰奶),同埋覺得個杯細細個,性價比唔高,就冇特別再幫襯而家舖頭開業咗一段時間,見佢嘅產品種類越來越多,今日經過竟然見到有我最鍾意嘅麻糬新產品😭睇Menu見個杯都比較大,所以我就試吓本來想試芝麻,不過話冇啦,我就試Oreo麻糬,其實佢都係用椰水做底,但今次我就覺得成個飲品嘅味道Mix埋一齊好香好好飲,內裏Oreo, 麻糬,同埋丸子都足料,成杯飲完其實好飽,雖然飲品我覺得都係偏細杯,但係我覺得性價比就高過佢剛剛開店推出嘅產品好少見飲品會有麻糬,而且麻糬系列有好幾款,佢今次呢個Oreo仲要好聰明,入邊有溝一啲類似奶cream,令到成杯飲落去係好香同埋唔會話好稀,有奶香有Oreo香亦都有椰水香,mix 得好好👏👏如果大杯多些少就好啦👍