2019-05-19
本身係garlic嘅超級fans,又一城竟然開左間專食garlic嘅餐廳。我首先哋叫咗個crab and lobster pasta, 果汁好濃好香,食落口好順滑,啲意粉質感係較硬身,但係我鐘意既感覺!之後就叫左個ribeye steak, 因為餐廳會用鐵板上,所以建議唔好叫太熟,我地叫medium well就啱啱好。肉質鬆軟,有牛味,不錯!連配菜都好食!身為garlic嘅fans,點會唔試佢啲garlic菜呀!我地叫左garlicholic rice 同garlic lamb chops! 前者啲飯炒得好香好乾身,好有蒜味,啲米唔係普通米,食超黎好有咬口,好得意!羊架燒到好香,加上有好多蒜味同香料,所以一啲都唔羶,肉質都唔錯!哩度既waiter服務態度好體貼,會留意你既需要,例如會定時為你斟水,唔使下下request!