2022-01-07 330 瀏覽
我同老公都係大食之人 所以我哋兩個都好鍾意食放題 一個價錢吃到飽上水匯這家火鍋放題開咗一個月左右 住附近嘅朋友食過都話好 分咗三個唔同價錢 唔同等級嘅套餐 要食梗係食最好啦 澳洲m7和牛套餐 包嘅食物款式非常之多 除咗靚牛之外仲有海鮮添湯底有十款選擇 我揀咗我最鍾意嘅麻辣湯底 辣度非常柔和 鍋底入面已經有豆腐和豬紅 浸到入曬味 勁好食醬料同部分火鍋配料可以到自助區提取 肉類/海鮮類/熟食則用QR code落單 送餐時間超快 呢頭點完轉頭就送到餐桌上款款牛都點咗一碟試下 全部色澤紅潤 一睇就知夠新鮮 質素相當高 除咗牛之外仲有羊,豬同雞等肉類選擇火鍋食物亦加了台灣元素 台灣著名的米血糕 真係好耐冇食過啦 非常懷念台灣海鮮方面我最鍾意蝦和蜆 瘋狂無限encore 蝦肉彈牙鮮甜 蜆肉粒粒肥美又冇沙另外仲有鱸魚,鯇魚 魚肉鮮甜又唔腥餃類亦都很推薦 試咗韭菜餃 皮薄餡靚 食落夠juicy熟食方面都幾多選擇有炸蕃薯條,台灣腸,甜不辣... 全部即叫即整熱辣辣食到最後個湯底已經勁甜非常濃味 一定要淥返個烏冬食下最後一定要留肚食雪糕 今餐真係食到捧住個肚走 大滿足

另外仲有鱸魚,鯇魚 魚肉鮮甜又唔腥

餃類亦都很推薦 試咗韭菜餃 皮薄餡靚 食落夠juicy

食到最後個湯底已經勁甜非常濃味 一定要淥返個烏冬食下