2022-08-24
-📍登登登登~ 美登利🤞🏻🤞🏻🐟 極上吞拿魚盛合 $268呢個價錢有晒大拖中拖赤身同埋吞拿魚蓉😳😳 大拖靚靚仔仔入口即溶,好肥美🤗 中拖多返小小咬口,一樣好肥美😋 赤身魚味亦都好突出~重點係咩,冇筯阿全部都‼️ 諗起都有小小餓阿真係,下次再食過‼️🐠 三文魚盛合 $148呢到件件都好新鮮,件件都好肥美,件件都好大件😍 炙燒過既三文魚更加香,仲逼左小小魚油出黎,好正阿~🔥 炙燒手握壽司盛合 $100呢到既炙燒好香,好帶到魚生既香味出黎🥳🦀 蟹肉蟹膏細卷 咪睇佢卷仔細細,佢個蟹肉蟹膏比得大大方方架,食入去蟹膏味充斥左成個口腔,勁濃郁😍🐟 安康魚肝 好香魚肝味,有種粉粉的口感😌 不過味道同質感上可能未必人人啱食,但我就好喜歡的了😍👍🏻👍🏻 整體黎講CP值算高,已經回頭左好幾次,每次去到一定一定會叫吞拿魚盛合,一黎好鐘意食,二黎真係對得住價錢,又嘎嘎好食🤭梅丘壽司の美登利総本店 (雅蘭中心)旺角彌敦道639號雅蘭中心2樓202號舖
📍登登登登~ 美登利🤞🏻🤞🏻
🐟 極上吞拿魚盛合 $268
🐠 三文魚盛合 $148
🔥 炙燒手握壽司盛合 $100
呢到既炙燒好香,好帶到魚生既香味出黎🥳
🦀 蟹肉蟹膏細卷
🐟 安康魚肝
梅丘壽司の美登利総本店 (雅蘭中心)
旺角彌敦道639號雅蘭中心2樓202號舖