知道登龍街好多好野食,今日專登去食韓國炸雞同pizza。之前見到有人介紹過,好吸引咁!🍕蒜香海洋.韓式牛仔雙拼手工薄餅$178以為手工薄餅會係小兒科d,但原來芝士份量吾少喎,配料相當多,而且醬汁都好重手,絕對吾會食到最後乾爭爭咁。我覺得兩款入面 ,韓式牛仔口味好食d,有乾番茄,燒牛肉,火腿,蘑菇,青紅椒,洋葱,水手芝士,燒烤醬,番茄醬,好惹味。蒜香海洋都吾錯,有大蝦,蜆肉,青口,青椒,菠蘿,最特別係蒜香芝士醬同秘制 Mrk醬。蒜香味吾係好重,但芝士味就好濃,係cream cheese 好 creamy的感覺。🍗泡菜蛋黃炸雞(半份$128)呢個做緊優惠,只要叫一個正價薄餅,就可以半價換購,$64就有5大件,泡菜蛋黃口味好特別,其他地方冇食過。面頭有好多泡菜,蛋黄醬吾係平時好漏果款,呢個冇咁杰身,食落輕盈好多。炸雞都做得幾出色,炸粉好薄,炸到超脆 雞肉吾係話好嫩滑,但就吾會鞋口。🥠雞軟骨餃子$585大條,入面淡淡雞肉,間吾中會食到雞軟骨,脆卜卜,幾得意。🍸荔枝梳打. 凍洋甘菊茶$35@好鍾意飲品的顏色同個搞捧,好靚😋梳打清清甜甜幾解渴。食飯其間不停見到有人拎外賣,原來餐廳有外賣網站,仲有外

🍕蒜香海洋.韓式牛仔雙拼手工薄餅$178

🍗泡菜蛋黃炸雞(半份$128)

🥠雞軟骨餃子$58
5大條,入面淡淡雞肉,間吾中會食到雞軟骨,脆卜卜,幾得意。

🍸荔枝梳打. 凍洋甘菊茶$35@
好鍾意飲品的顏色同個搞捧,好靚😋梳打清清甜甜幾解渴。

食飯其間不停見到有人拎外賣,原來餐廳有外賣網站,仲有外賣優惠四下次可以再試下。