2018-10-17
係銅鑼灣你會發現Time Square後面-登龍街原來有好多好嘢食,今晚就來試下泰國菜💁🏻♀️我同家姐叫左串燒任飲任食套餐($288/1位)-🔺頭盤-泰式生蝦刺身🦐刺身好新鮮 辣椒粒+蒜+生蝦一啖過 口感既豐富又滿足 配上酸辣醬汁 開左個靚頭💫-🔸主菜-燒龍蝦好似好少係泰國餐廳食到龍蝦🤔肉質爽口結實 因為燒過的關係🔥比較容易剝殼 對於我呢啲懶人就啱晒啦😎👌🏻配埋特製海鮮醬 正😝-🔷任食串燒燒牛油雞翼丶沙嗲豬肉🐖丶雞肉🐓丶牛肉串🐂丶燒青口丶燒生蠔丶燒魷魚串🦑丶燒玉米🌽每一款都係即叫即整 上枱熱辣辣 調味好惹味😍小編encore最多就是👉🏻燒牛油雞翼丶沙嗲豬肉雞肉丶燒青口丶燒生蠔✨ 無限任叫不是夢呀💓-⬛️另外仲有任飲的啤酒🍻例如Asahi, Carlsberg, Singha 一於飲到不醉無歸🤩🤟🏻🍨甜品時間 我哋再叫咗兩款果凍-咖啡☕️+椰青口味🥥咖啡味OK 但椰青味就好令我Surprise😍清清地配埋入面有椰青果肉😋
🔺頭盤-泰式生蝦刺身🦐
🔸主菜-燒龍蝦