2020-12-02 76 瀏覽
今日陪女朋友去睇醫生 路過天一商場 女朋友嗌肚餓想食啲小食 明明岩岩先食左早餐 入到去個商場 都見到好多餐廳野食 但全部都正餐 我地又唔想食太多 行行下 上到三樓就聞到好香嘅雞蛋仔味 🐣嘩 我女朋友即刻拉住我去搵 但我明明記得呢個商場無雞蛋仔賣 行行吓發現原來有間新開嘅台式奶茶小食店 個招牌都幾靚叫 聚•點 即刻買份雞蛋仔同芝芝新界牛🐮試下 買嘢飲雞蛋仔仲會平啲 呢間啲雞蛋仔即叫即整 攞到上手熱辣辣脆卜卜 勁好食 雖然要等一兩分鐘但係值得嘅 杯芝士奶蓋勁好味 問落個店員先知原來個奶蓋係新鮮人手整 唔怪得知咁好味 呢間一定會返食 價錢同質素都一百分 💯臨走時望左舖頭入邊都好乾淨整齊 有加分 之後經過會再去試吓其他野飲 呢家啲雞蛋仔同嘢飲都好值得推介👍🏻
2020-12-02
外賣自取