餐廳: 復興粥麵專家
資訊:

2009-09-19 128 瀏覽
今天有事經過荔景站,見到地鐵個網介紹呢道有好野食。所以特登幫大家掃下雷。我同朋友分別叫左皮蛋瘦肉粥、豉油皇炒河、齋腸粉、淨牛什、豆漿先講 皮蛋瘦肉粥 $13好綿,材料多,不過陳皮味比較淡,睇下你個人口味豉油皇炒河 $6.5佢用西生菜同微量牛肉去炒我三點幾去食,碟野都係凍冰冰、食完有半碟油響碟齋腸粉 $6.5比一般粥舖更一般,冇野好講淨牛什 $35係間舖貼滿雜誌講佢既牛什,以為好掂比一般屋村來講足料,有通菜做底,味通我覺得其實都ok普通不過不失咁個湯係敗筆,好鹹、如果你飲左。保證你要叫番兩杯豆漿洗下個口豆漿 $4味道唔太甜,但豆味冇乜,用紙杯唔環保兼唔好揸總括來講,如果你行開o個區又想食粥,或者同朋友吹下水。可以考慮下,間舖環境唔錯,光猛,又衛生。ps:不過電話會收唔到eg.3香港同smartone....唔知對你來講係好事定唔好事。
今天有事經過荔景站,見到地鐵個網介紹呢道有好野食
。所以特登幫大家掃下雷。

先講 皮蛋瘦肉粥 $13
好綿,材料多,不過陳皮味比較淡,睇下你個人口味

豉油皇炒河 $6.5
佢用西生菜同微量牛肉去炒
我三點幾去食,碟野都係凍冰冰、食完有半碟油響碟

齋腸粉 $6.5
比一般粥舖更一般,冇野好講

淨牛什 $35
係間舖貼滿雜誌講佢既牛什,以為好掂
個湯係敗筆,好鹹、如果你飲左。保證你要叫番兩杯豆漿洗下個口

豆漿 $4
味道唔太甜,但豆味冇乜,用紙杯唔環保兼唔好揸

皮蛋瘦肉粥
豆漿
齋腸粉
豉油皇炒河
淨牛什
記得響 A2 出口 出
2009-09-18
$34.5 (午餐)
皮蛋瘦肉粥
豆漿