2015-12-11 7541 瀏覽
白衫索女惹的禍話說果晚仲有十九萬樣野做。老細開咪播千屎首TGIF。新歌喎腦細。咁潮呀!仲出email要全世界HH。你收爐炸。班𡃁仲有排做嫁!行走係老蘭斜路成廿人幾浩蕩。你又威曬啦!正當我諗住坐低係咁依飲兩啖就閃返去繼續搏殺。新果幢加洲大廈樓下竟然有班白衫後生妹妹埋黎拉住呀腦細。仲拉到拉埋大隊上去。Magnum group 旗下新場Zentral?級平場喎。六點喎。腦細你個腦係咪咁細呀。點知上到去真係好唔似平時咁。燈光通明!人都唔少。睇個menu。近百一杯野飲。咁咪同樓下差唔多。點知原來係買一送一。勁抵x喎! 要繼續做野既關係。我淨係飲左杯Paloma 。tequila base既cocktail 。加啲青檸汁。西柚汁。疏打水。酒精感覺甚輕。反而似有汽果汁。酸酸甜甜咁。仲落左海鹽。間唔屎飲到一啖咸咸地。幾過癮。坐左半個鐘就起身閃人返去做野。點知起身果下就feel到酒精到啦! 腦細見起身就過黎撳返低我。話肚餓都唔比走反而叫個cold cut platter比我食。有風腸風腿同芝士都有。乜級平場除左女仲有野食既咩?仲要質素唔錯果下好野!學星神話齋。有幾咸得幾咸就會飲多兩杯野嫁啦。食下
白衫索女惹的禍

腦細見起身就過黎撳返低我。話肚餓都唔比走反而叫個cold cut platter比我食。有風腸風腿同芝士都有。乜級平場除左女仲有野食既咩?仲要質素唔錯果下好野!學星神話齋。有幾咸得幾咸就會飲多兩杯野嫁啦。食下食下真係飲到我都唔知自己飲緊乜同飲左幾多。我淨係知到最尾我係清醒果班之中最高級果個。老細你張單未埋呀!!!