2021-02-16 216 瀏覽
經過見到佢下午茶餐有迷你霸王雞飯,見佢平時晚餐買成60幾蚊,依家$36仲有碗仔翅,咁貪平嘅我諗住試吓啦。因為臨時決定食,所以冇預先order, 就咁排隊買外賣。排咗5分鐘先發現原來自己排緊麵包店嗰條隊,cafe嗰條隊係隔離。可能因為啱啱開張,店員落單有啲生手,大家記得對單先好俾錢。如果大家驚多人唔想等,可以係屋企打電話去order自取,電話號碼係我upload嘅menu 入面。平日下午茶時間冇人,大約等咗10分鐘就有。碗仔翅有啲鹹,無比醋。凍檸茶嘅檸檬打碎溝入去,同隔離嗰間itamomo 一樣,我個人幾喜歡霸王雞飯原來就係蔥油加去骨白切雞,雞肉有啲韌,應該煮過龍。有4、5粒骨碎,大家記得慢慢品嚐,唔好狼吞虎嚥咁食。下次應該唔會再嗌霸王雞,有啲失望。好彩冇晚市比60幾蚊食

迷你無骨霸王雞飯

碗仔翅有啲鹹,無比醋。
下次應該唔會再嗌霸王雞,有啲失望。好彩冇晚市比60幾蚊食

外賣自取