2023-02-28
🥢🥡🥢百吃不厭石磨腸粉店☑️石磨雞蛋豬肉腸 -$24呢個係招牌腸粉,我食左甘多次都未厭🤣腸粉雖然皺皮,但其實好滑,亦都充滿米香同蛋香,做得個皮幾薄,入面有吾少豬肉碎,上面仲可以加吾同配料,我就加晒,包括芫茜,蔥,炸蒜,芝麻,麻油,豉油,麻香汁同辣椒,麻麻辣辣味道好正😆如果轉套餐(+$14左右),包左魚蛋/燒賣/墨魚丸及飲品,魚蛋/燒賣/墨魚丸我都試過,味道正常,冇話特別好食,畢竟吾係主打,只係用黎填肚。☑️竹蔗茅根有自家製嘅樽仔,清清地,飲到竹蔗味道,吾會太甜,我覺得幾好。🔸鳳鳴石磨腸粉🔸地址: 荔枝角青山道489-497號香港工業中心A座地下GA6C號舖其他分店:觀塘/大埔/鰂魚涌/沙田/元朗#小食 #小食店 #腸粉 #石磨腸粉 #早餐 #午餐 #晚餐 #breakfast #lunch #dinner #觀塘美食 #荔枝角美食 #觀廣 #早餐店 #鳳鳴 #鳳鳴石磨腸粉
百吃不厭石磨腸粉店
☑️石磨雞蛋豬肉腸 -$24
呢個係招牌腸粉,我食左甘多次都未厭🤣
☑️竹蔗茅根
🔸鳳鳴石磨腸粉🔸