2021-06-20
今日係父親節,爸爸想食日本嘢同印度嘢,所以買外賣,咁兩樣美食都食到!經朋友介紹,去左佐敦茂林街嘅咖喱葉買,我download左OOHK: delivery app,好方便,落左單之後二十分鐘後有得拎~Chicken Manchurian $105有啲似中式餸食,甜甜酸酸,味道好重,少少蕃茄味,雞係炸過嘅雞粒,非常入味!連埋唔少葱,增添香味!Bhuna Ghosht $128香料味很重,羊肉很嫩滑,軟滑,易咬開,又大舊,啖啖肉,加埋洋葱碎同蕃茄粒,又fresh又balance.Plain Naan $20佢地烤得好香脆,又重牛油味,夠鬆軟。嗰度服務好好,員工態度積極,原本有個小誤會,但女員工不停想方法幫我解決,又有禮貌,我會俾一百分依個員工!咖哩葉地址: 佐敦茂林街16-18號茂林商業大廈地下電話: 81000911
Chicken Manchurian $105
Bhuna Ghosht $128
Plain Naan $20
佢地烤得好香脆,又重牛油味,夠鬆軟。
咖哩葉
地址: 佐敦茂林街16-18號茂林商業大廈地下