2014-09-15
因為係沙田工作的關係,有時三餐都係沙田解決真係在所難免,不過偶然去一次Euro go go食飯我覺得已經好開心好滿足,因為我好鐘意呢度的野食=v= 雖然呢間只係連鎖的食西餐野的地方,但係食物的出品真係唔差架!今次我分別要左三色焗薯皮、香蕉朱古力慕士,野飲係凍朱古力首先講下三色焗薯皮先啦!佢係有三隻味的焗薯皮,我最鐘意係焗芝士果一款,芝士份量好多,好足料好好食!另外煙肉果款都好香!好食!而香蕉朱古力慕士亦都超級好食,雖然慕士都算係好多cream的甜品,但係呢個creamy得黎又唔會好似一pat野咁,食落仲要好有層次,不過食落都幾飽肚架哈哈去到野飲方面,雖然凍朱古力聽落好像只係普通野,但係呢杯真係好好飲呀(我係朱古力癡...)杯野飲加左cream,不過飲落唔算好漏,甜甜地味道適中!雖然我冇要到特濃朱古力,但係朱古力都好strong!推介!!唯一一樣要彈的係... 呢間餐廳真係好唔環保呀!餐具全部都係用完即棄的膠叉膠碟,搞到我每次食完個心都唔係好舒服 希望可以盡快解決呢個問題啦
首先講下三色焗薯皮先啦!佢係有三隻味的焗薯皮,我最鐘意係焗芝士果一款,芝士份量好多,好足料好好食!另外煙肉果款都好香!好食! 而香蕉朱古力慕士亦都超級好食,雖然慕士都算係好多cream的 甜品,但係呢個creamy得黎又唔會好似一pat野咁,食落仲要好有層次,不過食落都幾飽肚架哈哈