2014-09-04 465 瀏覽
原來公司附近有呢間餐廳!唔係同事講開我都唔知!今日行去上下!地方係村屋地下!只有十幾個位!一眼睇晒!普通茶餐廳格局!乾淨企理!唔特別但看到有心機打理!特別收銀婆婆店員好nice!個個食客都認識,好像朋友咁傾偈!小店人情味特濃!比人感覺舒服!餐牌早餐食物選擇唔多!我揀腿蛋米粉,米粉好快到!火腿兩塊,煎蛋一隻,煎得唔會脆邊,蛋白都係剛好熟,所以好滑!蛋黃少許熟,我撈落湯食!味道正常!湯底夠味夠熱!唔會好咸!驚喜仲有一小堆芽菜,好少見早餐湯麵芽菜做配菜!我好鍾意食芽菜!good!之後上有牛油方包!我留一塊火腿夾方包都好好味!麵包夠軟!夾火腿好味!熱檸水正常!希望呢啲小店可以保持佢嘅味道!

希望呢啲小店可以保持佢嘅味道!
2014-09-04
$23 (早餐)