2010-05-12 26 瀏覽
跟兩個好友的一期一會又來了!!是次選擇了最近我的地點: 九龍城.要知道九龍城出名多甜品, 今次大家就冒名到皇室甜品3個人意見多多, 最後大家一人叫一個, 有人忍唔住多點了一個~~是晚甜點:- 多芒小丸子我已經飽到食唔落, 仲要點d咁飽肚既小丸子...........芒果味濃, 嫌略甜, 不過好朋友密密食, 我只是吃了兩啖~ 熱燉蛋白一熱一凍唔係講笑~~~呀也...真係好飽.......個味都ok, 但就冇乜特色, 可以不試. 榴槤公主點完竟然冇人幫手食????? 有d一粒粒榴槤味jelly, 一堆榴槤蓉, 底層一個鮮奶凍.本人覺得榴槤味係重, 如果底層唔用奶凍, 用一d粟米片脆脆會更好! 心太軟(必吃)做得好出色~我不太吃朱古力的, 但我兩個朋友就獨愛朱古力, 所以點了一個3個分.最後竟然爭住食, 蛋糕皮係脆架!入面有熱呼呼的朱古力漿跑出來.唔漏, 一個人應該都可以食得晒!!員工以80後為主, 感覺很年青, 有活力但冇乜工作能力, 一味自己傾計.下次可以再試其他甜品屋.
跟兩個好友的一期一會又來了!!
是次選擇了最近我的地點: 九龍城.

要知道九龍城出名多甜品, 今次大家就冒名到皇室甜品

是晚甜點:-
多芒小丸子
芒果味濃, 嫌略甜, 不過好朋友密密食, 我只是吃了兩啖~

熱燉蛋白
一熱一凍唔係講笑~~~呀也...真係好飽.......
個味都ok, 但就冇乜特色, 可以不試.

榴槤公主

心太軟(必吃)
做得好出色~
唔漏, 一個人應該都可以食得晒!!

下次可以再試其他甜品屋.
2010-04-16
$40 (宵夜)
慶祝紀念
紀念日