唔經唔覺又到咗2019年嘅尾聲‼️為咗迎接新一年嘅嚟臨,今日約咗幾個fd一齊上自己屋企開Party食大餐🤩今次用咗Oyster Cove蠔灣呢個手機Apps📱落單,即可安排生蠔送到你府上嘅超正服務🥰真係前所未有!👍🏻本身其實佢哋已經預設咗好多唔同嘅Set,不過我果幾位蠔迷好貪心,除咗試時令生蠔嘅款式外,亦都點多咗啲法國🇫🇷蠔試‼️最後我哋點咗個有24隻時令生蠔拼盤+3隻Speciales Lambert + 3隻Gillardeau,另外仲有2板馬糞海膽、地中海紅蝦同埋北海道活赤貝☺️食物非常準時就送到上嚟,包裝亦相當衛生,有足夠冰底冷凍!保鮮紙密封包實👍🏻時令生蠔✨非常新鮮就唔需要多講!感覺好衛生,洗得好乾淨!食落完全唔覺腥,有微微海水味!特別叫嘅法國生蠔Size較大隻!鮮甜中帶礦物味👍🏻感覺好飽滿Creamy🤤而且整個過程食得好方便!呢樣真係好重要呀💕 地中海紅蝦十分爽甜!唔計蝦頭亦都啖啖肉🦐真係要比100分!差啲想搶埋fd果隻食😂北海道活赤貝亦都非常有驚喜!淨係睇賣相已經覺得好吸引,相當新鮮嘅色擇!食落口感亦相當彈牙鮮甜😍馬糞海膽都好新鮮,好容易就起到出嚟,夾住紫菜一齊食!真係一流💕叫

時令生蠔✨
而且整個過程食得好方便!呢樣真係好重要呀💕

叫咗咁多新鮮嘢食都只係Total $ 1984 以上價錢就已經包哂開蠔、送貨、紫菜、檸檬同埋醬汁🥰

輕輕鬆鬆喺屋企睇住電視就嘆到即開生蠔,真係好爽😝
外賣送餐