2024-06-25
一直都好想試呢間pizza🍕但一直都唔得閒去今次終於帶埋阿女同老公一齊去食啦😋個個都同我講好好食🤣果然冇令我失望☺️餐廳有分室內室外 都方便帶狗狗去食🥰Staff安排我地坐中間梳化位 餐廳都算寬躺坐得舒適😌Menu有好多唔同嘅種類比客人選擇好有feel嘅一間餐廳~Signature piggie評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我地四大一小嗌15’‘原來都咁大舊🤣係手工整嘅pizza而且勁足料,每一啖都係唔同嘅食材,面頭仲有一塊炸豬皮真係好特別,pizza皮真係好香脆,阿女都勁鍾意食😋煎海鱸魚柳海鮮燴評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個係嗌比阿女食因為有魚補充多啲DHA🤣個魚嘅魚皮煎到有啲脆真係好好食,蜆肉都好新鮮好肥美,呢個湯汁好惹味卡邦尼意粉評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️醬汁好creamy意粉口感軟硬適中☺️味道都係令人一試難忘,仲有啲豬肉每一塊都有啲脆口,令整個口感昇華👍🏻黑松露醬薯條🍟評分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️即炸薯條真係超級好食🤤仲有芝士粉撒係面頭,仲要好貼心除左有黑松露醬仲有茄汁🥫
今次終於帶埋阿女同老公一齊去食啦😋
個個都同我講好好食🤣果然冇令我失望☺️
餐廳有分室內室外 都方便帶狗狗去食🥰
Staff安排我地坐中間梳化位
餐廳都算寬躺坐得舒適😌
Menu有好多唔同嘅種類比客人選擇
好有feel嘅一間餐廳~
Signature piggie
我地四大一小嗌15’‘原來都咁大舊🤣