2018-01-20 59 瀏覽
今日放左之後,近排好想食餃子🥟。加上有個讀日文嘅同學話餃餃餃子店好食。所以特登去食。門面調味調味架下層有筷子:上層放左辣油,, 餃子醬汁, 味噌醬汁同辛子味噌。餐牌餐牌封面的日文寫住人生の福包みや。覺得食呢餐午餐會覺好幸福...餐牌內仲教你點樣食餃子為最正宗。餐具筷子用木筷子,用筷子套套住。感覺比較衛生。食物呢款蝦餃子聽聞係餐廳人氣no.2,一份有五隻:餃子旁邊有鹽。餃子🥟皮好薄,食落去唔癡牙。一隻蝦餃子入面有兩三隻蝦:每隻蝦都晶瑩剔透。食落去好爽口。如果點少少鹽,會提升蝦嘅鮮味。咖喱飯咖喱飯用珍珠米所造成嘅。咖喱汁係甜辣嘅味道,師父用牛肉、蘑菇、蘿蔔去煮。一碗咖喱飯都幾大碗。如果一個女仔去叫一個飯加一份餃子應該好飽。座位圓櫈坐落去都幾軟熟,幾好坐。服務態度我一坐低,姐姐就俾咗杯水,寫單姐落單都會覆一次單,包你唔會漏單。另外,姐姐有喺呢段時間抹調味架上嘅野。服務態度都幾好。

門面

調味

餐牌

餐牌內仲教你點樣食餃子為最正宗。

餐具
筷子用木筷子,用筷子套套住。感覺比較衛生。

食物

座位
圓櫈坐落去都幾軟熟,幾好坐。

服務態度