餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2018-07-13 459 瀏覽
要食皮薄餡靚小籠包,呢間真係唔錯!每次叫都蒸到熱辣辣先出爐上台真係好正不過一定要襯熱食,同埋點埋個醋,真係一流提提大家小心燙傷咀今次個前菜揀左個醉豬手,前菜來講份量算好多,皮好爽,筋位好腍滑,而且酒味好濃!每一舊肉唔多,主要都係皮同筋位,但係就一d 都唔漏!食一舊已經覺得啖啖膠原蛋白*唔岩小朋友食獅子頭係我每次食上海菜都會叫既餸!而呢個獅子頭都做得唔錯!肉質好棉滑👍🏻反而要讚一讚墊底既菜,好甜好入味索哂d 肉汁同精華,正啊主食就揀左個上海排骨麵,份量好重!而且d 排骨都係熱辣辣炸出來,粉漿好薄,啖啖都係肉!絕對岩哂我呢d 食肉獸!個麵就比較淡味,不過配反個排骨就岩岩好沖淡反d 油膩感最後,直得特別一提既係,九龍灣間分店d 員工服務質素非常好
真係好正
小籠包

不過一定要襯熱食,同埋點埋個醋,真係一流
提提大家小心燙傷咀

醉豬手

*唔岩小朋友食

獅子頭
獅子頭係我每次食上海菜都會叫既餸!
而呢個獅子頭都做得唔錯!肉質好棉滑👍🏻
反而要讚一讚墊底既菜,好甜好入味
索哂d 肉汁同精華,正啊

最後,直得特別一提既係,九龍灣間分店d 員工服務質素非常好
2018-07-12
10 分鐘 (堂食)
小籠包
醉豬手