2018-06-13 577 瀏覽
今年提早夏天,假就冇得放,日日好似蒸炉甘,仲要着靓靓返工,真系想热死人咩?小编都讲过话唔太LIKE冻野之类既东西,继STARBUCKS既开心果星冰乐之后,又喜欢左IFC既GROM,佢地既GELATO小编真心觉得新鲜,唔重奶味,我一向好怕D好漏,好奶既物体,但呢度既GELATO系最接近意大利食既,当然佢地冇我最爱既血橙啦,但其他口味,比如开心果,Raspberry, 芒果,朱古力和HAZELNUT我都觉得不错的。除左雪糕,佢地既雪条都非常吸引,我今次试左芒果,只味唔化学,虽然冇粒粒芒果肉O系入面,但感觉系好新鲜,唔系糖水呢D HEA野。值得推介!大家不妨经开IFC都去试下啦!佢地成日有D期间限定既味道,小编上两个礼拜去就见到有蜜瓜味啦,都几多人买WOR,夏天食蜜瓜系正既!我下次都去睇下仲有冇呢个Flavor先!
2018-06-01
  • 開心果gelato