2022-08-04
通常去韓式餐廳都必定會點炸雞🍗不過次次都意猶未盡 仲想食多幾件🤤呢日我去左好耐之前已經book mark 左既炸雞店盡情任食各款口味嘅炸雞🤩.💫90分鐘放題 ($168)90分鐘放題餐$200都唔使真係幾抵食😝仲要已經包括左多款口味嘅炸雞、烤雞、Pizza同小食.🐔炸雞🌟甜酸炸雞:甜酸醬好開胃 作為第一件開始食覺得好滿意🌟蜜糖芥末香蔥炸雞:蜜糖芥末好香甜所以冇咁膩🍯🌟香草青檸炸雞:味道有D似中式青檸雞🤣🌟辣味炸雞:用左韓式辣醬但味道唔辣🌶🌟檸檬柚子炸雞:同青檸炸雞味道相似 不過多左柚香🍋🌟濃蒜炸雞:有粒粒香蒜加左係炸雞表面🧄🌟黃金鹹蛋炸雞:好邪惡嘅炸雞🤤 有香濃鹹蛋味 如果開頭一輪點黎食就更好🥚🌟泡菜蛋黃炸雞:新口味 微微嘅泡菜味加上蛋黃醬 食落唔辣亦都好夾👍.🐔焗雞焗雞比起炸雞冇咁膩 而且口味嘅選擇亦都同炸雞截然不同 好值得食埋呢幾款不過因為朋友唔食辣所以冇點到辣味焗雞🌟蜜糖蒜香焗雞:蒜片同蜜糖嘅配搭令人諗起BBQ嘅味道🍯🧄🌟韓風紫菜焗雞:灑左大量紫菜 有種和風fusion 嘅感覺🌟雙重芝士焗雞:灑上大量芝士粉 雞肉Juicy🧀.🍕Pizza 🌟熱帶風情薄餅薄餅即點即做 食嘅時候仲有
不過次次都意猶未盡 仲想食多幾件🤤
呢日我去左好耐之前已經book mark 左既炸雞店
盡情任食各款口味嘅炸雞🤩
💫90分鐘放題 ($168)
90分鐘放題餐$200都唔使真係幾抵食😝
仲要已經包括左多款口味嘅炸雞、烤雞、Pizza同小食
🐔炸雞
🌟雙重芝士焗雞:灑上大量芝士粉 雞肉Juicy🧀
🍕Pizza
🌟熱帶風情薄餅
薄餅即點即做 食嘅時候仲有芝士拉絲
呢個size 嘅pizza分到4份 下次多D朋友一齊黎食就可以食埋另一款口味😋
🥗小食
韓式炸雞店當然有韓式小食
例如有泡菜、海蜇等等
估唔到水冷麵都有得食 薯條嘅味道都唔錯🍟
🍹朱古力/士多啤梨沙冰 ($75)
飲品買一送一 食炸雞配埋飲品就更滿足又可以解膩
餐廳用QR code 落單好方便📲