2022-05-12 2910 瀏覽
#pb食在元朗盤子元朗分店💛New Cafe Alert 🚨✨有睇開嘅朋友都知 我成日推介屯門盤子工房 無論食物、飲品都抵食😋 最近知道佢係元朗開分店 即刻去試下😍 元朗店同屯門店風格差唔多 但店內大好多👍🏻 佢仲係寵物友善餐廳 歡迎帶狗狗起架🥰 開業只有二個星期 平日下晝去到都滿座 要等幾張枱 真係超受歡迎❤️.Menu大致同屯門店差唔多 主要係意粉、All-day Breakfast、牛角窩夫等😋 特別嘅係佢有狗狗Menu🐶🔹蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉🍝推介❤️ 已經食過好多次 但依然都覺得好好味😋 首先佢份量真係超多 蟹籽、明太子都好足料😍 啖啖都食到明太子嘅鹹香👍🏻 $89絕對抵食🥰🔹親愛的提拉米蘇牛角窩夫🧇好似第一次叫佢嘅甜品🤪 Bunny造型超可愛😍 本身以為會好甜、好漏 食落又唔覺😋 自己可以隨便加Espresso咖啡 中和甜味👍🏻 牛角窩夫做到外脆內煙韌 唔錯🥰 🔹自家製焦糖咖啡☕自家製焦糖好特別😍 焦糖會隨時間溶落咖啡度 甜度偏高🤪🔹提拉米蘇咖啡 🍫推介❤️ 之前已經飲過一次🤪 個陣以為係冬天限定 點知依家仲有👍🏻 呢杯相對冇咁甜 咖啡味偏濃😋.整體✨ 食物、飲品依然好高質、好
#pb食在元朗
盤子元朗分店💛
New Cafe Alert 🚨✨

🔹蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉🍝

🔹親愛的提拉米蘇牛角窩夫🧇

🔹自家製焦糖咖啡☕
自家製焦糖好特別😍 焦糖會隨時間溶落咖啡度 甜度偏高🤪

🔹提拉米蘇咖啡 🍫

整體✨ 食物、飲品依然好高質、好抵食😍 不過唔知係咪因為元朗店新開 所以超多人 環境比較嘈🙈 我都係去番屯門店食算🤪

By the O
元朗鳳攸南街3號好順景大廈2座地下
#pb支持黃店💛
2022-04-29
20 分鐘 (堂食)
午餐
  • 蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉