2016-04-11 882 瀏覽
見到呢間好多人食,又去試下,點知原來係一個巨伏,餐廳是自助的形式,地方好細,人好多,無人安排入座,要自己企係人地隔離等位,又驚騷擾人,又驚拿唔到位,估唔到體驗會咁差。等左好耐,終於有位,諗住去買野食,點知去到counter, 竟然寫住[order 太多,半小時再接受訂單]!有無眼花,以為自己食緊food court。 終於叫到野食,half day breakfast($56),估到份量會較少,因為只係半日份量,不過估唔到係少到咁,只係得兩條腸,一個牛角包同一碗茄汁豆腸都算好合格,有幾香同有肉味,不過茄汁豆同牛角包就無特別,牛角包仲唔係太多熱同少少稔最嬲係呢個,金沙朱古力($48),明明睇其他食評係用玻璃瓶上,但我呢個點會用外賣膠瓶上,我又唔係叫外賣。味道方面,就合格啦,就係一杯朱古力,無飲到金莎味。總括而然,食物2.5/5,環境都點文青風3/5,服務就係1/5(無服務可言),不會再來。