2017-09-14 7437 瀏覽
放題黨又出動喇,今次要試既係"相樸手",咁啱佢哋做緊promotion每五位送一位,我哋5個女仔即管去試試質素如何。先講講服務,不論接線生定侍應都好OK,而環境尚可接受,起碼唔會太迫夾,但食物質素,只可以說不過不失,以下係試食結果。刺身:最ok係三文魚、油甘魚、帶子、c魚(即場表演,味道似油甘魚) ;最唔ok係赤蝦,因為太多沙生蠔完全無蠔味無海水味仲有沙添,試咗一碟已經無興趣再叫天婦羅超唔掂,炸漿超厚身,大家咬咗一啖就已經放棄,不過只係放棄個皮燒物/串燒:羊架超靭一d都唔腍,我呢個羊痴咬咗一啖都要放棄,根本係橡筋!茄子乾咗少少,但味道ok雞翼ok,燒得幾香都算juicy多春魚燒得太乾身好硬牛串燒係全晚最好味既,好腍好juicy好牛味,大家都encore咗一轉牛舌串燒同樣出色,雖然唔係厚切,但起碼唔會勒,仲好好味菠蘿都好味,又香又多汁,重點係唔會太大件,方便食蠔燒完出嚟變咗蠔豉,所以唔知好唔好食其他:蟹粥唔稱得上蟹粥,只係味精粥上面求其放件蟹响度,完全無蟹膏同蟹味!清酒煮蜆實在太失色,無乜清酒味之餘,仲要多咗好多味精味五送一後平均每人$269後記:唔會再有下次喇,食物質素整體唔ok呀!
刺身
生蠔完全無蠔味無海水味仲有沙添,試咗一碟已經無興趣再叫
燒物/串燒:
茄子乾咗少少,但味道ok
雞翼ok,燒得幾香都算juicy
多春魚燒得太乾身好硬
牛舌串燒同樣出色,雖然唔係厚切,但起碼唔會勒,仲好好味
菠蘿都好味,又香又多汁,重點係唔會太大件,方便食
蠔燒完出嚟變咗蠔豉,所以唔知好唔好食
其他:
清酒煮蜆實在太失色,無乜清酒味之餘,仲要多咗好多味精味

五送一後平均每人$269

後記:唔會再有下次喇,食物質素整體唔ok呀!
2017-09-08