2013-04-23 24 瀏覽
今晚慶祝朋友生日,見到食評就上去試試了。先來叫食物,然後大家傾一陣計,個飯好快就送上,不過個飯係未熟的,要等它煲熟~過左15分鐘,朋友食,個味道一般~之後其他食物都好快到...有芝士年糕、牛肉鍋、炒豆腐同薯餅、蛋包飯、豬骨湯拉麵等等‥‥‥新鮮熱哄哄,牛油好快就融,咬落去不太熱,但芝士未好濃,好味道。牛肉鍋另加烏冬同蛋,牛肉都好多,入面仲有菇,烏冬落埋去,吸哂D肉汁,同埋烏冬好彈牙。薯餅比較油同炒雞好多粉...蛋包飯入面係茄汁飯,酸酸的,好似西炒飯,入面有雞肉在中間都幾夾,份量都大碟。個麵好味,但個湯朋友飲落去話似公仔麵味精粉味,但我覺得都幾重蒜味~同埋好大碗麵,佢地都話好抵食。總結講,雖然食物不多,但卻很飽,有了優惠券平了一百蚊,價錢都合理。下次都可以再去~
今晚慶祝朋友生日,見到食評就上去試試了。

薯餅比較油同炒雞好多粉...

2013-04-19
慶祝紀念
生日
  • 拉麵,芝士薯餅,牛肉鍋