2008-08-02
住左響紅磡近三年,一路都冇為意呢間鋪頭,直至無意中響 openrice 見到佢o既食評,先知自己蠢左 ( 當我發現時新漢堡o既時候都有呢個感覺 ) 吉列豬扒滑蛋飯 : 自從上次男朋友試過佢之後,已經冇再點咖哩豬扒飯,我試左兩舊豬扒,加左蛋都唔會太淋身,夾起o既時候上面仲有d蛋白郁郁下,呢個飯真係好正 清酒煮蜆 : 今次酒味濃左,d 蜆都ok ,但有少少沙 雜錦天婦羅 : 幾抵食,有成三隻蝦 ,熱辣辣又唔油 吉列炸帶子 : 睇o左呢度o既相決定試下,點沙律醬食幾好食,不過等o左好耐先有今次幫襯o既係午市,我同男朋友大約十二點三到,我地係第二枱客人,樓面得一個阿姐,開始o既時候都仲應付得o黎,點知二十分鐘之後,間店已經爆滿,通常三個人以上都要等位,見阿姐不停落單上菜,忙到一頭煙但都keep到幾好o既服務態度,呢個值得一讚唯一要彈o既得一個地方,就係鋪頭入面有蚊滋仔,有d會撞o左入你杯茶度,如果唔睇清楚就會飲埋落肚o架啦 4樣o野一共 $ 159 ,冇加一 ! !!
清酒煮蜆 : 今次酒味濃左,d 蜆都ok ,但有少少沙
雜錦天婦羅 : 幾抵食,有成三隻蝦 ,熱辣辣又唔油
4樣o野一共 $ 159 ,冇加一 ! !!