一個人黎到灣仔lunch行過就比“利是豐”哩個名吸引左入去啦😆門面光猛得黎又有休閒感覺,好似係鬧市區中可以relax chilling既休息站😊 All Day Breakfast $108+榛子咖啡 $19(半價)落單既時間有炒蛋同水波蛋選擇!!聽“水波蛋”個名咁有gimmic 好似招式名咁,好奇心滿滿既我就叫左黎試下啦🤣All Day Breakfast有好多款食物,有大條腸仔、莓味多士、沙律菜、煙三文魚、火腿、Parma Ham、大啡菇、茄汁豆酥、薯餅同埋水波蛋!咁多樣野物 我急不及待食左塊薯餅先😋岩岩炸起既薯餅最好味!識食一定食佢先🤣之後再慢慢嘆其他食物🤤特別要推薦既係大條腸仔,勁Juicy又好味道!用刀切開個一刻,已經爆汁射左過對面位啦🤣🤣Juicy得好誇張!口感食落去啖啖肉又Juicy 好好味!👍最後期待已久既水波蛋果然超級流心🤤切開入面既蛋醬水汪汪咁,真係蛋如其名 果然好似水波一樣咁流心😋撈埋酸酸甜甜既特製醬料一齊享用哩粒水波蛋,感覺唔似係流心蛋既口感!有種說不出既好味同特別🤤👍除左Parma Ham有d咸之外,其他食物都發揮正常水準!最後一提既係莓味多士配榛子咖啡真係絕

最後期待已久既水波蛋果然超級流心🤤切開入面既蛋醬水汪汪咁,真係蛋如其名 果然好似水波一樣咁流心😋撈埋酸酸甜甜既特製醬料一齊享用哩粒水波蛋,感覺唔似係流心蛋既口感!有種說不出既好味同特別🤤👍除左Parma Ham有d咸之外,其他食物都發揮正常水準!最後一提既係莓味多士配榛子咖啡真係絕配🤤我最後一邊嘆咖啡一邊食多士😋望住出門繁忙既街道享受鬧市中既寧靜環境☺so chill~

總結個lunch幾滿足幾好味同埋係會飽肚既😋特別係個水波蛋個條腸🤤好味又值得推薦!不過價錢方面就貴左少少,間唔中黎chill下都ok既👍