日本燒肉真係每隔一陣就心血來潮好想食,今日同朋友一齊去食高質和牛燒肉放題!期待史好耐,因為和牛係任食架。我地去左一郎燒肉店,揀左銅鑼灣分店,位置超方便,一出C出口過馬路,上二樓,就係啦。入到去,好闊落同大,我地揀左e餐,settle後就開始QR CODE落單啦。我地坐低無耐,已經有e 餐既頭盤了,勁吸引,好多唔同既和牛,仲要未點餐已準備左,啱晒超肚餓既我地!色澤好靚!油分好高,口感好軟稔。由於呢一個爐嘅火喉都幾大,所以建議大家唔好放咁耐,一定要看實佢,唔好熟晒先拎上嚟!唔係就會浪費咗咁靚嘅牛啦。專人幫你燒既壽喜燒牛肉卷,可以夾埋温泉蛋同飯一齊食~除咗燒肉,呢度連和牛刺身都有!好正啊,以前試過和牛刺身真係覺得好味,今日又有口福了。仲有和牛壽司,大推!冰涼既口感,真係有食魚生既口感!點下燒肉汁咁食,勁正。另外仲有沙律吧,飲品吧,雪條吧,雪條有明治角十棒系列,好高質!不得不提呢度服務好好,始終燒肉對住個爐,一路燒個人都會覺得熱,店員貼心地推左吹風機過黎,咁就涼d啦!和牛因為脂肪好充足,所以其實都好多會有飽既感覺,我地試左叫生菜,做生菜包,超開胃!戰鬥力立即大增!仲有佢d牛肉既調味如果揀辣味增

色澤好靚!油分好高,口感好軟稔。

專人幫你燒既壽喜燒牛肉卷,可以夾埋温泉蛋同飯一齊食~

除咗燒肉,呢度連和牛刺身都有!
好正啊,以前試過和牛刺身真係覺得好味,今日又有口福了。

仲有和牛壽司

仲有佢d牛肉既調味如果揀辣味增都係好開胃!好好味,推薦揀。

兩人埋單1600左右,食到任食既和口!其實都幾抵,因為如果每人700咁自己落超市買,係無可能食到咁多片同埋咁多款既和牛架!

超飽又滿足既一餐!