2023-02-06
唔打唔撞嚟咗依間專門食辣蟹嘅餐廳睇OpenRice有讚有彈、主要都係話佢貴,但係如果有好嘢食,其實貴啲又有咩問題呢?唔怕你貴最怕你唔好食,但其實又唔係真係咁貴姐一早打嚟預訂咗招牌嘅避風塘辣蟹同埋黃金鮑魚嚟到再加多個蟹油炒麵其實聽到個價錢,我都呆咗一呆因為入到去我哋book咗6.3淨係得我哋一台嗰日係星期日完全冇人只有老闆同老闆娘喺度招呼開頭都驚驚地,所以只係夠膽食我哋叫定嘅嘢諗住唔對路就閃但係點知個蟹嚟到喜出望外咁新鮮咁好食加埋個炒麵🤤講真佢個面好大碟,但係我一個女仔都食咗大半黃金鮑魚超級出色,佢收我二百幾蚊一隻南非鮑魚,我仲覺得貴,但係食完之後我就覺得好抵我絕對唔係打手,只係想為依間小店平反識得食嘅人就唔會介意俾錢去食咁其實我哋係早嚟咗食嘅,跟住陸陸續續都有客人同埋全部都係熟客,全部都係返頭客可想而知,佢哋嘅品質真係好跟住唔夠喉,我仲叫多個蠔餅超級鬆脆,超級新鮮,超級好食,好耐冇食過咁好食嘅蠔餅再加多個豆杯上湯浸仲有啖湯飲食唔晒嗰啲避風塘炸蒜,我都打包埋再叫多咗個炒麵拎走同埋蓮藕餅聽日lunch再食😋我淨係講如果要材料新鮮好食,呢間真係冇得輸,不過如果要平嘅就真係唔好㴝
睇OpenRice有讚有彈、
主要都係話佢貴,但係如果有好嘢食,其實貴啲又有咩問題呢?
唔怕你貴最怕你唔好食,但其實又唔係真係咁貴姐
一早打嚟預訂咗招牌嘅避風塘辣蟹同埋黃金鮑魚
嚟到再加多個蟹油炒麵
其實聽到個價錢,我都呆咗一呆
開頭都驚驚地,所以只係夠膽食我哋叫定嘅嘢諗住唔對路就閃
但係點知個蟹嚟到喜出望外咁新鮮咁好食
加埋個炒麵🤤講真佢個面好大碟,但係我一個女仔都食咗大半
我絕對唔係打手,只係想為依間小店平反
識得食嘅人就唔會介意俾錢去食
咁其實我哋係早嚟咗食嘅,跟住陸陸續續都有客人
同埋全部都係熟客,全部都係返頭客
可想而知,佢哋嘅品質真係好
跟住唔夠喉,我仲叫多個蠔餅
超級鬆脆,超級新鮮,超級好食,好耐冇食過咁好食嘅蠔餅 再加多個豆杯上湯浸仲有啖湯飲