平日約朋友食飯,上網搵到呢間食日式野決定試一試,之後打電話book定枱去試新野。比book嘅時間早左好多去到尖沙咀,同朋友決定上去睇下可唔可以早d比枱我地。上到去發現唔係剩得日本野食,仲係酒吧,地方好寬倘,職員好友善比我地隨便揀位坐因為早去到仲有happy hour, 我地叫左4串串燒連飲品combo 同埋吞拿魚蓉丼 share 食等食物來之前職員送上咖哩味薯片比我地食住等跟住我地order 嘅 mocktail tropical island 好快就到, 係橙加檸榢汁好正常既配撘所以好好飲我地叫左8種串燒,以為好少份量點知好夠飽,個人覺得燒豆腐,雞腎同牛舌好好味。本身以為雞腎會燒到好乾,但原來唔係,一d都唔難咬開同埋醃得好入味,之後吞拿魚蓉丼好有驚喜。味道一流,超正仲要冇魚腥味,好新鮮。兩個人食咗大概$260,好夠飽,絕對可以再黎食過~
吞拿魚蓉丼
鹽燒雞中翼、汁燒雞腎、
鹽燒雞軟骨、燒豬腩肉、鹽燒牛舌、燒日本炸豆腐、鹽燒車厘茄煙肉卷
咖哩味
Tropical  island