🇭🇰鋒膳·呢間我之前係我個朋友個ig story見到已經覺得超級吸引😈😈佢間餐廳都幾有格調 而且佢每張檯都好大 坐得好舒服 而且影相燈光好靚😎·叉燒煎蛋飯 l 串茄焗豬扒飯 $168雖然我擺咗個叉燒煎蛋飯做cover 但係其實我自己係鍾意食個豬扒飯多啲嘅🤣我覺得佢多啲汁 而且佢呢個真係勁濃番茄味 好鮮 之後佢個豬扒都好厚身 而且好淋 完全唔會韌 不過就真係貴少少🙊🙊佢個叉燒煎蛋飯都唔錯既 不過佢個叉燒個cut我自己覺得有啲太靚 好味既 但係因為佢肥膏比例多啲 所以食一舊已經好漏😂😂·之後佢每個飯都跟一個爵士湯嘅 我覺得佢個燉湯真係超級出色 佢係勁真材實料 好甜 好濃味 而且入面真係有螺頭同花膠 我自己幾鍾意🥰·#rbyeat#rby西餐#rby尖沙咀·📍灣仔石水渠街69-71號年威閣2樓B號舖
🇭🇰鋒膳
l 串茄焗豬扒飯