2019-11-22
●半半雞 韓國甜辣醬+蜂蜜牛油 ($188)●又返兜我最鍾意嘅韓國舖頭😍一日未試曬佢個menu我仲係會keep住去~ 佢嘅炸雞真係非常出色🤩因為醃得入味之餘醬汁嘅份量都好慷慨 唔會冇曬啲汁/炸到變乾/擺耐咗有油益味同埋件件都勁大舊😍啖啖肉🤩爆曬汁🥰juicy af 😭😭🐷🐷🐷●蟹三式 ($72)●有蟹膏蟹肉蟹子 有好多蟹膏 夠撈勻成碗飯😍😍😍😍😍😍仲係有濃濃嘅蟹膏香 用鐵鍋上所以仲會有飯焦添~ 所以食快啲!食得太慢就會痴住晒鍋底㗎喇~🐷🐷🐷●海鮮煎餅 ($78)●食韓國菜怎麼不食這個 大份得嚟 海鮮份量都好多 塊塊都有 唔會太多薯粉搞到好濟~🐷🐷🐷●醬油年糕+粉絲 ($55)●幾欣賞佢年糕同粉絲煮得入味之餘亦都唔會失去原有q彈嘅口感~同埋佢嘅醬油鹹甜打得好好有味之餘亦都唔會一味死鹹 甜中和左個未所以
同埋件件都勁大舊😍啖啖肉🤩爆曬汁🥰juicy af 😭😭
●蟹三式 ($72)●