2017-08-20 55 瀏覽
係一次唔愉快既排隊經驗之後我地來咗呢到食❤️ 係門口就已經feel到好warm既接待❤️尤其係所有人都黑面既時候😭❤️侍應生好貼心咁為我地安排咗一張四人抬❤️然後又好nice咁為我地落order❤️叫到海南雞飯既時候仲好唔好意思咁打斷咗落單 話冇油飯問我地介唔介意❤️ 語氣好溫柔好開朗令人好舒服 語速適中❤️完全唔係做咗一日野 然後將怨氣發落顧客身上既咁❤️野食味道唔錯 份量適中而且上菜速度快❤️冷氣充足 環境衛生一流❤️只係裝潢略嫌單調 整體完全冇問題 係ideal餐廳同ideal服務❤️感激香港仲有呢D有heart既餐飲業工作者❤️ 致力為香港既餐飲業獻上真誠既服務😭❤️雖然可能係因為有唔好既經驗所以先特別覺得佢好 但係呢D先係香港人追求既服務態度😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
係一次唔愉快既排隊經驗之後我地來咗呢到食❤️

海南雞飯🍚
2017-08-20
海南雞飯🍚
  • 海南雞飯  (D雞好好食呵呵呵)