2022-09-19
好耐冇食鐵板燒、上網爬文睇吓旺角有冇值得一試嘅鐵板燒、搵到呢間評語不過不失嘅鐵板燒、膽粗粗同老婆去試一下!即刻打去book位約七點、要求坐吧枱、(食鐵板燒㗎要睇師傅表演啦😜店員都好爽快咁應承值得一讚👍準時七點去到!已經有另外一台食客食緊,店員向我同老婆推薦限定二人餐,我見到佢有網上好多人話好食嘅黃金虎蝦,我見價錢都算公道所以都叫咗一set 未食主食之前!店員先奉上刺身!味道ok 不錯👍終於等到我最期待嘅黃金虎蝦出場!師傅表演咗佢一生好功架!噴晒🔥咁!整好咗上碟之後!終於知道其實真係有姿勢有實際!黃金虎蝦真係招牌菜!味道真係幾好唔會比尖沙咀$1000.1個頭嘅鐵板燒遜色!我見師傅咁犀利就同佢交流吓飲食心得!越傾越起勁、到最尾仲送咗份焦糖多士俾我同老婆食😘☺️總括而言呢間都算係一間性價比高嘅鐵板燒!我應該會再去多一次最少
店員都好爽快咁應承值得一讚👍
未食主食之前!店員先奉上刺身!味道ok 不錯👍