2019-12-20
林洪記 (長沙灣).試過星期六過到黎七點鐘太爆場食唔到! 今次醒目啦揀番平日放工即刻過黎食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 好彩早少少咋七點黎到都就快無枱! ! .⚜️$208蒸氣海鮮🦞火鍋套餐⚜️.佢真係有好多款海鮮🦞! 套餐可以揀龍蝦+$20 或者M4肉蟹,而其他每人會有一隻六頭鮑魚、大扇貝、石斑、貴妃蚌等,除左以上海鮮仲有得任食安格斯牛柳粒、西班牙黑豚肉、鳳城水餃、爽口豬肚,帶子,脆鯇片等,任食嘅野食質素都好好,選擇又多!其實食完啲海鮮已經好full🤣仲要有咁正野任食!飲品方面汽水任飲,啤酒🍻嘅話每人加$20就可以任飲,我地只係想飲少少就單叫一支大嘅都係$15咋!好平(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)推薦! !.*溫馨提示 記得早啲到否則無位食就無得食架😋. —————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 林洪記 (長沙灣)長沙灣保安道325號保安道街市3樓CFS4號檔.
⚜️$208蒸氣海鮮🦞火鍋套餐⚜️
其實食完啲海鮮已經好full🤣仲要有咁正野任食!
*溫馨提示 記得早啲到否則無位食就無得食架😋
. —————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 林洪記 (長沙灣)
長沙灣保安道325號保安道街市3樓CFS4號檔