再臨#海街丼 🩵今次去#將軍澳#坑口 分店 🩷 海街丼餐廳既裝修風格真係好日本😍😍其實呢間餐廳真係唔錯🤤🤤所以我地要Encore👍🏻👍🏻 今次係瑤爸同朋友仔撐枱腳😊 食野傾計當然要揀間有質素既🥰😻 🍣#A5黑毛和牛丼 煎得好靚既和牛🐂🐮 油香好足,入口真係好鬆化🥩🥩好“餸”飯🤣🤣 🍣#廚師推介呢個有驚喜👀 係隨當日新鮮魚生配搭而決定有咩食😋😋 真係好正,大大片#魚生丼 絕對唔偷工減料🫶 欣賞個#壽司醋啫喱 同個#魚介汁 撈飯食真係好正😻😻 🍣#刺身三點一如既往既勁新鮮🐟🐟 係高質既#魚生片🤤 瑤爸最愛係#帶子刺身 🌟🌟 🍣#炸油甘魚 每次黎真係必點呢個😍!好中意一咬落去個魚肉勁香又唔鞋口👍🏻點蛋黃醬最正! 🍣#炸章魚😋😋唔乾同埋唔會好硬🩷🩷好怕炸到又乾又硬咬唔開🤣 佢又唔係喎!幾好食呀衰鬼😝😝 。。。。。。。。。。海街丼 Shop 186, 1/F, East Point City, 8 Chung Wa Rd, Tseung Kwan O。。。。。。。。。。 #umimachidon #海街丼 #北角美食 #將軍澳美食
再臨#海街丼 🩵今次去#將軍澳#坑口 分店 🩷

🍣#廚師推介

🍣#刺身三點

🍣#炸油甘魚

🍣#炸章魚

。。。。。。。。。。
海街丼
。。。。。。。。。。