2020-03-26 183 瀏覽
地點有少少遠,所以改呢個標題🤪一行三人叫左海鮮意大利飯配香煎帶子,椒鹽魷魚酥,日式芥末醬煙三文魚薄餅,黑椒蜜糖雞翼。先講下個意大利飯,味道唔錯既,粒帶子煎得幾香,好似唔熟咁,有啲硬硬地😖 定係咁樣係正常,平時食意大利飯好似唔係咁喎🤔椒鹽魷魚酥味道唔錯,但係粉漿應該太多,同埋炸得唔好,所以啲粉同條魷魚骨肉分離😂日式芥末醬煙三文魚薄餅,味道都幾好食,但係個放餅邊,好似餅乾咁硬,又乾又厚🤦🏻‍♀️ 最好食一定係呢個黑椒蜜糖雞翼,好夠味🤪啲蜜糖好多😀今日我哋見到有優惠所以先來食,食物普遍唔值原本個價錢,不過勝在環境好啱chill 一chill 鍾意飲酒嘅朋友亦都有好多選擇!另外一提,員工服務都唔錯啊,我哋不停叫我斟水,態度都好好。😂朋友話可能啲食物太鹹所以先係咁飲水😆
地點有少少遠,所以改呢個標題🤪

最好食一定係呢個黑椒蜜糖雞翼,好夠味🤪啲蜜糖好多😀

2020-03-21
  • 黑椒蜜糖雞翼