招聘中
$80-$85
$70-$75
$80-$85
時薪
更多筍工 (6)
2014-05-04 4165 瀏覽
係太古城行左一陣,決定幫襯佢,大戶屋。不過大戶屋都唔算平嫁,朋友同我都好喜歡日式料理,不過我自己好少一個食,我覺得依到食物特別吸引,因為LUNCH睇落好吸引首先今日叫左滑蛋豬扒飯,冷烏冬同玉子豬扒鍋定食。都比到我唔少驚喜,滑蛋豬扒飯幾好味,飯粒食落就知係珍珠米,黏度做得好好。幾有咬口,豬扒方面都唔錯,炸得好貼肉而且肉質幾好,有味道不過水份可以多番少少,聽講大戶屋既冷烏冬係招牌野之一,所以當然要試試,唔錯既都。不過唔算太煙韌,硬左少少,可能雪耐左DD。至於玉子豬扒鍋定食就非常好,連鍋上感覺好好,一開仲係滾既的,賣相一流。至於味道方面,唔錯,夠濃,有仲隻蛋比你自己選擇點食,或者由佢煮到熟。配埋好好食既珍珠米,味道非常之好。
首先今日叫左滑蛋豬扒飯,冷烏冬同玉子豬扒鍋定食。