近排的天氣時晴時雨,真的令人無所適從。🍼而家趴B每次出去都好想買杯凍飲或雪糕。🍼今日趴B就決定去試試旺角的水果茶 - 溪羽之茶! 未入到門口就看到特飲推介,而這店的飲品名稱都非常鬼馬。🍼例如:西足你全程($38)、啜爆你個芒($43)、半夜o係街流連($48)等 趴B就選擇了芝心妹莓($38 / $35),價錢就係有芝士同無芝士的分別! 等候時間,都可以欣賞店內裝潢,有一幅幾有日本特色的牆身影下相! 趴B評分時間!餐廳環境:🍼🍼(滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)都容納都多人,唔會逼,但比人感覺有少少簡約 員工態度:🍼🍼🍼(滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)員工都幾友善又願意解答趴B的問題🍼食物品質:🍼🍼🍼(滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)趴B選了芝心妹莓,芝士就好似奶蓋甘,都好有芝士味,但同草莓的味道唔係好夾。而草莓比較酸…但就有果肉同食到草莓的粒粒種子。同草莓沙冰無異!🍼價錢評分:🍼🍼(滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)中等的價錢吧~~~~🍼趴B總評分:🍼🍼(滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)🍼翻撻度:🍼(滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)趴B覺得試一次就可以XD🍼*此店有一個「有趣的地方」XD就在收銀旁邊個洗手間,看看下面的圖片就知道XD 溪羽之茶地址:旺角弼街64號地
近排的天氣時晴時雨,真的令人無所適從。
🍼
而家趴B每次出去都好想買杯凍飲或雪糕。
🍼
今日趴B就決定去試試旺角的水果茶 - 溪羽之茶!

未入到門口就看到特飲推介,而這店的飲品名稱都非常鬼馬。

趴B評分時間!

餐廳環境:🍼🍼(滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)
都容納都多人,唔會逼,但比人感覺有少少簡約

員工態度:🍼🍼🍼
員工都幾友善又願意解答趴B的問題
食物品質:🍼🍼🍼
價錢評分:🍼🍼
(滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)
中等的價錢吧~~~~
趴B總評分:🍼🍼
翻撻度:🍼
趴B覺得試一次就可以XD
*此店有一個「有趣的地方」XD
就在收銀旁邊個洗手間,看看下面的圖片就知道XD

溪羽之茶
地址:旺角弼街64號地下A舖
(港鐵旺角站 B2 出口,往太子方向行約4分鐘)
電話號碼:9342 0666
營業時間:星期一至日12:00-22:30
付款方式:現金
#溪羽之茶 #為食趴B旺角遊 #pabzone
#為食趴B遊 #pab #飲品 #芝心妹莓
#drink #stawberrysmoothie #stawberrys
2017-06-25
10 分鐘 (外賣自取)