2021-06-28
餐廳話正在試業中...都成個幾月但真係好唔ready平時成日行過見冇咩人,諗住新開可能未有人識,帶埋朋友黎食個下午茶支持下,但真係令人失望。1. 餐廳好亂- open kitchen bar 枱位好亂,勁多一支支 一樽樽既野,好似未執晒就開門咁,附近有張高枱又係堆滿晒野,紙呀膠紙座咩都有,好似好忙亂咁。個蛋糕櫃係吉既,咩都冇。2. 野食真心唔好食,今次叫左2個tea set 加個意粉-黑松露多士: 有4條,脆但完全冇黑松露味,唔好食炸魚薯條:正常味道卡邦尼意粉: 個汁好淡,唔好食,但都成Mocha: 朋友話水一般地淡,冇味蘋果汁:睇住佢係個樽度倒出黎,正常味道整體黎講食物細size, 味道麻麻,性價比好一般。3. 服務有待改進:餐廳成一粒鐘其實只有3台客- 主要見到廚房有2個chef( 一個應該係老闆),一個似係老闆娘,加一個waiter. 呀waiter 哥哥全程都好似好得閒,不斷係我地反面fing fing 手,R R 頭,搞到我忍唔住望但又唔幫手加下水!行行下佢直頭坐埋係bar 枱度4. 老闆既小朋友好可愛,識攞餐具同埋餐牌,加晒分希望老闆可以睇到呢篇食評,我覺得佢真係似有心做,
但真係好唔ready
黑松露多士: 有4條,脆但完全冇黑松露味,唔好食
炸魚薯條:正常味道
卡邦尼意粉: 個汁好淡,唔好食,但都成
Mocha: 朋友話水一般地淡,冇味
蘋果汁:睇住佢係個樽度倒出黎,正常味道
整體黎講食物細size, 味道麻麻,性價比好一般。
4. 老闆既小朋友好可愛,識攞餐具同埋餐牌,加晒分
希望老闆可以睇到呢篇食評,我覺得佢真係似有心做,我都好想可以再黎支持。其實體驗真係想俾劣評,但始終新開都想再俾下機會。