2017-08-11
今日黎呢邊開會又遲左完, 之後又約左阿媽食飯..呢度其實真係一棟商廈, 如果唔係今日黎開會, 我都唔知有間打邊爐。不過見門面好GRAND都上一上OPENRICE睇下MENU先決定黎食。佢地比既配料都碎上,好細心, 食裝潢, 食服務就係呢D…因為媽食得好清, 我叫左個皮旦芫茜湯底, 清清地配返D清D既配料。菜係唔少得既, 因為每日都要食呀!當日見佢MENU有個牛白肉, 問下個經理係咩, 佢話唔係肥, 但係係牛心口果塊肉刨成片, 我地就叫左個…`一試愛上, 牛味好香好濃, 又唔會好多油脂, 脆脆地幾正架!!!!!!!!! 一燙過就會縮小, 我覺得可以再戰一碟哈哈哈另外叫左我最愛既桂花蚌, 通常出面得幾條, 佢呢度就誠意十足, 放足咁多架!另外炸豆卜好似炸嚮寧咁香口, 一D都唔馬乎, 又好新鮮!!!其實呢度係貴既, 但我覺得好有價值!下次值得再來呀!
不過見門面好GRAND都上一上OPENRICE睇下MENU先決定黎食。 佢地比既配料都碎上,好細心, 食裝潢, 食服務就係呢D… 因為媽食得好清, 我叫左個皮旦芫茜湯底, 清清地配返D清D既配料。 菜係唔少得既, 因為每日都要食呀!
一燙過就會縮小, 我覺得可以再戰一碟哈哈哈
其實呢度係貴既, 但我覺得好有價值!
下次值得再來呀!