餐廳: 韓樂 (華心商場)
資訊:

2023-04-11 433 瀏覽
唔同時間行經韓樂都見到有人食緊,午市時間更現人龍。星期六做完GYM,就過嚟食個LUNCH。午餐-八爪魚芝士燴飯$63呢個飯真係好難食🤢,上枱果陣唔夠熱,芝士已經凝固成一餅野….😵圖片真係只供參考😔八爪魚個色水完全唔一樣,圖片仲有洋蔥,點睇都似炒過,但實物白烚FEEL,仲要係烚到半熟,口感生生地,唔討好🤢 同埋有少少腥。個燴飯底又係難食,撈到紅紅地色,食落似蛋包飯果D茄汁飯(我自己最唔中意食呢D飯)。午餐-燒雞扒石頭鍋飯$62呢個飯好食好多倍,起碼夠熱,仲有飯焦!! 珍珠米彈牙,雞扒有醬香,唔怪得好多枱都點石鍋飯。韓風炸雞$38個醬汁調得麻麻,唔夠韓風;炸雞炸到好乾好硬,唔太好味。炸薯條$20薯條係新鮮炸出嚟,好脆口,而且好有薯味。兩個餐都有好多飯,估計有酒樓1.5碗飯,男仔食一定夠飽。我建議食石鍋飯好啦,乜乜燴飯果D得個樣。

午餐-八爪魚芝士燴飯$63
午餐-八爪魚芝士燴飯

午餐-燒雞扒石頭鍋飯$62
午餐-燒雞扒石頭鍋飯

韓風炸雞$38
韓風炸雞

個醬汁調得麻麻,唔夠韓風;炸雞炸到好乾好硬,唔太好味。

炸薯條$20
炸薯條

薯條係新鮮炸出嚟,好脆口,而且好有薯味。

2023-04-08
午餐