2021-08-09 808 瀏覽
因為某D原因所以過咗嚟呢區食Lunch, 可能大家都悶得太耐, 而呢間又係大間得唻可以戴竉物嘅餐廳, 一見到個Menu Set, 中午唻咋喎, 都唔係叫平喎, 不過可能好好質素呢(心諗), 咁嘅然有個推介我就放棄我最愛嘅牛揀佢個銀鱈魚柳伴香芒汁, 飲品加錢唻個黑牛先(因為真係熱到顛) 唻到, 個擺位都有嘅, 但好細碟, 食落去其實個香芒汁同佢唔係幾夾, 仲要有點腥, 同我食過好食嘅銀鱈魚柳係有分別, 一望個價錢同佢嘅份量都唔係好成正比, 友人嘅松露香菌意大利雲吞(推介)同日式鰻魚炒飯及香橙砵酒燴鴨(傳統), 個意大利雲吞嘅味都濃芝士, 不過我本身對意大利雲吞除咗個汁, 本身我對雲吞唔好, 因為似麵粉糰(所以我唔作評論) 但可唔可以份量大D, 你個炒飯好貴? 小到有點過份, 我地要好慢好慢食先可以填飽一點, 仲要個鰻魚係有小小一凍咗就有輕微嘅腥, 香橙砵酒燴鴨(傳統)個砵酒味唔重, 呢個鴨有點鞋. 我覺得佢個周打魚湯反而有番D水準, 不過好就對佢地嘅份量真係唔太接受希望佢地平時唔係咁啦
希望佢地平時唔係咁啦