2024-08-13
又到星期六,終於放假啦🥹特登同同朋友去銅鑼灣嘅Banker Bar & Lounge飲返杯,有時都想搵一個好地方少少地飲兩杯🍻而Banker Bar & Lounge逢星期六 9-12點有Live band 🤩🤩客人可以點歌,自己唱又得😚星期六放假夜晚大家氣氛好好🥰飲品方面我地當晚嗌咗幾杯signature Cocktail飲,中意佢地好易入口,最好就係可以慢慢飲,好多嘢傾😋 最緊要嘅係佢嘅賣相好靚,打卡真係一流啊😝就算平時冇飲開都絕對可以飲到呢一杯❤️而呢度小食都好出色,特別推介日本刺身,款式好多,最重要就係刺身嘅味道好新鮮,兩個人少少哋食下都好正😚 我仲揀咗一啲串燒,有時候飲嘢真係配埋串燒先至正😎餐廳嘅環境同服務都非常好,最好就係佢嘅環境闊落又衛生😋真係有一個好好嘅環境去chill下價錢方面,酒吧嘅食物同signature Cocktail嘅價錢都非常相宜,性價比好高🤩 而且酒吧嘅環境同服務質素,都係物超所值吖😚😚
飲品方面