其實食物質素問題不大,最大問題係佢哋收餐收碟嘅時候,會攞住一架垃圾車推來推去,喺你面前,將嗰啲食物殘渣或者垃圾倒落去嗰個垃圾車度🤮🤢,而你係可以好清楚咁見到或者聞到嗰啲食物殘渣嘅氣味😵,我之前自己去食,唔知係咪啲職員蝦我一個人,經常走來收餐碟,但就將架垃圾車推到去我張餐枱好近😓,仲要停留好耐🫨🫨。好似等我快啲食完佢可以快啲收咁😓🤬,我可以見到垃圾餐車裏面食物殘渣同埋啲汁液豉油🤮 ,當佢將啲殘渣倒落去佢個垃圾兜度,汁液係會飛上嚟落我張枱同我啲食物上面🤢🤢。 話晒價錢都唔係平,但我就得到咁樣嘅待遇,真係唔敢再去多次😭😭😖😫你哋咁樣收餐法,你哋啲嘢食幾好食都冇用啦,見到都嘔返晒出嚟真係唔明點解你哋唔覺得有問題?其實知唔知你哋咁做係好污糟好唔衛生。其實真係想自己一個人放假食餐好嘅,點解要留呢啲陰影俾我😰

你哋咁樣收餐法,你哋啲嘢食幾好食都冇用啦,見到都嘔返晒出嚟
真係唔明點解你哋唔覺得有問題?
其實知唔知你哋咁做係好污糟好唔衛生。
其實真係想自己一個人放假食餐好嘅,點解要留呢啲陰影俾我😰
2024-04-18
  • 刺身