2024-11-10
朋友生日去食lunch tasting menu $680/set. 另外main 再加$160 and $180. 埋單$1680首先海膽唔新鮮有陣怪味都算冇出聲,然後main 再出現呢個海膽,同waiter 講左呢舊野唔新鮮,然後支悟以對,又話入廚房問下,五分鐘後都係冇處理,咁我地都算,沒有再追問(其實lunch 全場得二枱客,我地兩個同三個外藉男人,serve 外藉男人係另一個女人)所以食物質素味道正常一般,甚至可以話係唔好食,個飯好油,但因為佢仲叫入得口,我同朋友都食埋佢(除左油到不堪的底)最尾waiter 問我地feedback,真係要坦白同佢講唔好食,我唔記得佢解釋左啲咩,最攪笑係俾佢老闆娘咭片我叫我同佢feedback 或者有機會做tailor made menu,而嗰位「老闆娘」就係一直serve 緊第二枱客嗰個女人,只係一步之隔🙃🙃,即係客人對食物有疑問都沒有處理,而亦唔敢/(不屑?!)過黎收feedback。全程我地都係極度客氣,不想難為waiter,但係原來老闆娘一直serve 緊隔離枱 。咁如果唔重視客人feedback唔該唔好扮野問,仲俾咭片呢件事係非常好笑。