2020-06-11
$1雞冇人想Miss,我都唔執輸試返隻,果然好多人,6:00正去到要等位,見侍應不停推住啲雞周圍派!呢個汽鍋湯都係好多人叫,而且$18咪試下囉,可惜真係圖片只供參考,佢係齊料,湯甜,有雞有瘦肉有元貝有螺肉有冬瓜,不過元貝細過粒香口珠,螺肉面積約$5蚊大仲要開半,冬瓜兩薄片。。。算啦,$18當飲個例水算其他小菜選擇真係唔多,都係想焗你食果幾款,仲要圍返$88-1x8之間,點計佢都係圍返隻雞本賺多少少。我地叫左個涼瓜花膠排骨煲,有啲菜又有啲肉咁,清清地,$98都ok嘅,湯正排骨甜,唔似數字屋嘅急凍排骨主角$1雞黎喇,真係即叫即燒出晒煙,要自己剪唔係問題,隻雞多汁夠油,燒到岩岩熟,雞胸都唔會好柴,正其實佢賣$1雞都唔算係Gimmick野,因為佢真係燒得好好食,係手法上小家啲,將啲食水深嘅小菜放出黎焗你食,佢怕個個$1雞加2碗白飯走人,不如加返個條件落去好過啦