2023-05-22 640 瀏覽
疫情嘅關係,去足迪士尼三年由於每次去嘅時候,咩時間依度嘅人都非常之多,所以總結左有以下攻略:以下係一家三/四口的安排,可以快啲食到飯嘅攻略,因為小朋友真係唔餓得第一,我一定揀入邊坐,舒服好多第二,同老公分開兩隊,一個照顧一個小朋友。一組去揾位。第三,另一組,首先去收銀位,跟住一位比錢嘅客人,等佢部餐車,跟住就飛去counter度買嘢食俾錢,多數就會啱啱好搵到位場內最適合小朋友食嘅係焗豬扒飯,肉丸意粉,同埋福建炒飯,平均140至$150 ,用埋金卡會員折扣優惠82折不過由於唔同counter,所以我都係主要叫焗豬扒飯同意粉。如果講好食,人蔘雞飯都幾好食。希望日式個counter快啲開返,同埋咁多年都好似冇乜轉個餐牌,希望俾多啲新意,啲長期會員。
疫情嘅關係,去足迪士尼三年

第一,我一定揀入邊坐,舒服好多
第二,同老公分開兩隊,一個照顧一個小朋友。一組去揾位。

如果講好食,人蔘雞飯都幾好食。