2018-02-12 70 瀏覽
早前朋友約我派紅色炸彈,因為佢住觀塘,話season plus非常唔錯,於是就跟佢上去一試。一睇到菜單就發現有非常多唔同既菜式可以選擇,而且有唔少係拼盤既形式,非常適合一大班朋友上黎,多啲人可以試多啲唔同既野食👍🏻餐廳既裝修都幾有情調,對想慶祝紀念日既情侶黎講都係一個唔錯既選擇。朋友同我都唔係幾好海鮮呢味野,不過見到隔離枱既人食都覺得相當大份唔錯👍🏻有興趣既人可以搵埋班朋友一齊上去挑戰下!至於我地就先黎一個炸物拼盤,係任選四項下我地揀左魚手指,炸蠔,雞翼同紫薯波波。係出邊食,好多時啲炸物一係太油一係太乾,佢地呢個就控制得唔錯,而且咬落去里面仲係暖既。食炸物醬料都好重要,佢地有特制既蛋白黑松露醬,好味😗朋友係一個芝士控,所以跟住落黎三樣都係用芝士焗既😛基本上三個菜都做得不錯,芝士味濃而且可以拉絲,一樣令我幾驚喜既係就算食完三個芝士菜式都唔會覺得漏🤣值得一提既係佢隻大蘑菇焗得非常好,就算焗完都仲有充足水份,咬落去唔會覺得乾👍🏻埋單一人二百五左右,價錢合理

埋單一人二百五左右,價錢合理